IviBet
 1. Kezdőlap
 2. Bónuszok

IviBet Bónusz És Promóciós Lehetőségek

Regisztrálj

Az Ivibet bónuszok mind a sportfogadók, mind pedig a kaszinó játékosok számára nagyszerű lehetőségeket kínálnak. Találhatunk köztünk napi és heti bónuszokat, befizetési bónuszokat és ingyenes pörgetéseket de visszatérítést is kaphatunk az elvesztett meccsek után soportfogadóként. A bónusz igénybevételét pedig az egyszerű, gyors befizetés jellemzi.

A minimum befizetés értéke pedig alig pár száz forint a bónuszokra és a versenyekre egyaránt. Amennyiben pedig kezdő játékosok vagyunk igénybe vehetünk üdvözlő bónuszt is, amely a befizetésünk 100%-át biztosítja a játékok alatt.

Üdvözlő bónusz kezdőknek

Még új vagy de érdekel a szerencsejáték világa? Az Ivibet üdvözlő bónusza 100% -os jóváírást biztosít minden kezdő játékosnak amennyiben regisztrálnak az oldalon. Regisztrálj, fizess be és kezd a játékokat azonnal dupla befizetés mellett.

Regisztrálj

Heti verseny az Ivibeten

Ha a nyerőgépek világa érdekel, az Ivibet az egyik legjobb bónuszt biztosítja számodra. Gyűjtsd össze minden héten a több ezer euró értékű nyereményt, amihez egyszerűen csak a megjelölt slotokon kell játszanod. Pörgess és légy te a győztes!

Regisztrálj

Ingyenes pörgetések nap mint nap

Ha ingyenes pörgetésekről van szó, az Ivibet kaszinóban nem fogsz csalódni. Nap mint nap más és más nyerőgépek használata mellett minden nap összegyűjtheted az aznapi ingyenes pörgetéseket, hogy a maximumot hozhasd ki a játékokból. Keresd a nap játékát!

Regisztrálj

Heti újratöltés mindenkinek

Az újratöltési bónuszok egy bizonyos százalékban támogatnak a befizetett összeg után, ami lehet akár 50, 100, de akár 200% -os is. A bónuszod azonnal jóváírásra kerül amint befizetsz az újratöltési napon amit azonnal fel is használhatsz. Duplázz akár minden héten!

Regisztrálj

IviBet Üdvözlő Bónusz

Az üdvözlő bónusz alapvetően ugyanúgy épül fel a sportfogadóknak és a kaszinó játékosoknak egyaránt, az összeg amit maximum szerezhetünk vele viszont eltér a két esetben. Bár elmondhatjuk, hogy az Ivibet bónuszok tekintetében inkább a sportfogadóknak kedvez, a maximum összeszedhető üdvözlő bónusz a kaszinó játékosok esetén mégis magasabb valódi pénzes fogadás esetében.

A befizetéshez pedig mindösszesen pár száz forint szükséges, és a bónuszok azonnal jóváíródnak igénylés után, a befizetett összegünk 100%-ával. Így pedig azonnal gazdagabbak lehetünk a regisztrációs bónusz segítségével. Leegyszerűsítve, amennyiben 10 ezer forintot fizettél be, azonnal 20 ezer forinttal indulhatsz neki a szerencsejátékok világának, függetlenül attól, hogy gépről vagy telefonról teszed meg a fenti lépéseket.

Amennyiben pedig nem szeretnéd igényelni a bónuszt, bármikor lemondhatod a felületen egy kattintással.

Üdvözlő Ajánlat A Sportfogadás Kedvelőinek

A sportfogadók üdvözlő bónusza akár 35 ezer forintot is jelenthet minden játékosnak, és ehhez nem szükséges más csak egy regisztráció, egy e mailes visszaigazolás és a kezdő bónusz igénylése. Amennyiben megtettük a minimum befizetést ami pár száz forintos, a rendszer azonnal jóváírja a befizetett összeg 100%-át.

A bónuszra csak újonnan regisztrált játékosok lehetnek jogosultak.

A fogadási bónusz feltételei között szerepel, a minimum 1.4 -es vagy magasabb szorzó és a 7 napos kijátszási idő, amely lejárta után a játékos automatikusan elveszti a bónusza értékét. A bónusz nem átruházható és a nyeremény kiutalására csak a szabályoknak való megfelelés után van lehetőségünk. Játékosonként csak egyszer felhasználható, illetve egy felhasználónak nem lehet több számlája párhuzamosan.

Üdvözlő Kaszinó Bónusz

A kaszinó bónusz az Ivibetnél sokkal nagyobb maximum összeget jelenthet, mint a sportfogadási kezdő bónusz, tekintve, hogy akár 100 ezer forint is lehet a 100% -os üdvözlő bónusz értéke. A bónusz automatikusan jóváíródik amennyiben a játékos befizeti a minimum összeget amennyiben a profilján nem jelölte be, hogy mégsem tart rá igényt.

A bónusz szabályai között 50x-es kijátszási követelménnyel találkozhatunk, illetve nem teljesítés esetén elveszítjük a bónuszunkat, és az abból szerzett nyereményeket. Amennyiben viszont teljesítettük akár azonnal ki is utalhatjuk a bankszámlánkra, ahová szinte azonnal meg is érkezik és felhasználhatóvá válik.

Regisztrálj

IviBet Bónusz Kód - Bónuszok Felhasználása

Amennyiben az Ivibet felületén valamelyik bónusz szimpatikus lesz, pár percen belül akár fel is használhatod a játékok során, ráadásul mindezt bónuszkód nélkül. A kaszinóban nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználóbarát megjelenésre, épp ezért nem szeretnék hogy a játékosaik mindenféle bónuszkód után nyomozzanak. Az Ivibetnél az üdvözlő bónusz például azonnal jóváíródik a számlán, a további kedvezmények és promóciós ajánlatok pedig egy kattintással igényelhetőek a Bónuszok fülön.

Ami pedig a legjobb, hogy feliratkozhatunk akár a promóciós emailekre is, amely pár naponta új ajánlatot küldenek nekünk, így jó eséllyel extra bónuszokra is szert tehetünk amelyekkel óriási nyereményekre zsebelhetünk be akár rövid idő alatt is. A promóciók száma amelyre ezáltal jogosultak lehetünk jelentősen magasabb lehet.

A bónuszok felhasználására az Ivibetnél viszont figyelnünk kell, mert átlagosan 7-15 napos felhasználási idő mellett van lehetőségünk kijátszani az előre meghatározott követelményeket.

Ivibet Bónusz Minden Héten

Amennyiben gyakran megújuló bónuszokra vágyunk, az Ivibet akkor sem hagy minket cserben, legyen szó akár a kaszinó részlegről vagy a sportfogadásról. Minden héten számíthatunk bónuszra mindkét esetben, amely az újratöltési bónusz és a Heti verseny keretében elérhető a játékosoknak a felületen.

Működésük tekintve pedig nagyon egyszerűek a heti bónuszok, mivel ahogy a nevük is mutatja, hetente igényelhetőek egy előre meghatározott napon, amennyiben regisztrált játékosként elérhetőek vagyunk a rendszerben.

Újratöltési Sportfogadási Bónusz

Ha az előre meghatározott “újratöltési” napon töltöd fel az egyenleged, ez a bukméker 100%-os jóváírást biztosít a befizetett összegre vonatkozóan, akár 35 ezer forint értékben. Amennyiben extra fogadások érdekelnek minket, sportfogadóknak az újratöltési bónuszt nagyon szimpatikus lehet.

A bónusz szintén azonnal jóváíródik, és 24 óránk van megforgatni a bónusz összegét, hogy ne veszítsük el a kapott nyereményt.

IviBet Heti Verseny

A Heti verseny a kaszinó játékosok nagy örömére hetente ad lehetőséget arra, hogy akár 5000 euróval gyarapítsuk a nyereményeket az ingyenes pörgetések társaságában természetesen. Minden versenynek több győztese van, és a győztesek között kerül elosztásra a nyeremény amely 1 napon belül elérhetővé is válik a szerencsések számláján.

A bónusz igénylése pedig nagyon egyszerű, az elsőre meghatározott napon tudsz feliratkozni a versenyre, aminek keretében előre kiválasztott nyerőgépekkel kell játszanod, hogy bekerülhess a győztesek közé.

Ivibet Promóciók Fogadási Követelményei

Az Ivibet fogadási követelmények nem mondhatóak túl magasnak, a sportfogadás esetében mindössze arra kell figyelnünk, hogy a választott meccset legalább 1.4 -es szorzó mellett tegyük meg. Összességében viszont elmondható, hogy teljesen reális követelményekkel találkozhatunk a bónuszok megszerzése során.

A kaszinójátékok során igényelhető bónuszok és összegyűjthető nyeremények is teljesen elfogadható fogadási követelmények mellett elérhetőek. A legfontosabb amire figyelnünk kell, hogy az ingyenes pörgetések esetében a megforgatási követelmény pontosan mennyi, mivel bónuszonként változó lehet.

Regisztrálj

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Van befizetés nélküli bónusz is az IviBet kaszinóban?

  Befizetés nélküli bónusz jelenleg nem elérhető a felületen, így amennyiben bónuszokra szeretnél jogosult lenni minden esetben be kell fizetned egy előre meghatározott, viszont csak pár száz forintnyi összeget.

 • Hogyan fogadhatok a bónuszommal?

  Amennyiben feltöltötted az egyenleged és igényelted a bónuszt bármikor megteheted a fogadásaidat mivel a bónusz azonnal jóváíródik. A befizetési módok közül ráadásul mindegyik biztosít arról, hogy jogosult légy a bónuszra.

 • Mennyi a maximális összeg amit bónusszal egyszerre fogadhatok?

  A maximum amit egyszerre tétként megtehetsz a bónusz összegéből 5 euró, így maximum ekkora vagy ennél kisebb összegben fogadhatsz egy egy meccs alatt.